iPhone 11 Pro – 5D Beskyttelsesglas MAT

Køb MAT beskyttelses glas, så undgår du genskær på skærmen

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 11 PRO Pro Beskyttelsesglas MAT

iPhone 11 PRO er et luksuriøst stykke teknologi med et stilfuldt design, lavet i et skønt aluminiums- og glascase. Dette gør mobilen meget robust og holdbar til de værste skræmmer, hverdagen har at tilbyde. Dog, så er dens 6,1” skærm stædig skrøbelig, og kan revne efter det mindste salg. Det er vildt uheldigt når dette sker, og desværre rigtigt dyrt at få skiftet en iPhone 11 PRO skærm. Dog, du kan forbygge disse uheldige episoder ved at investere i en skærmbeskytter. De kan nemlig beskytte din iPhone imod alle former for ridser, skræmmer og slag, som hverdagen nu engang kan byde op på. Hvis dette har din interesse, så har ProGlass det helt rette til dig.

For ProGlass kan tilbyde dig 2.5D beskyttelsesglas. Dette er den nyeste generation inden for beskyttelsesglas, og giver dig hærdet glas, som er hærdet 9 gange mere end normalt glas. Dette gør det til et meget solidt beskyttelsesglas, som kan modstå selv de fleste slag. Og holdbarheden er også i top. For vores beskyttelsesglas er hæftet fast til din skærm med nyudviklet lim, som giver glasset ekstra holdbarhed. Du kan derfor også forvente, at vores belægning forhindrer glasset i at splintre, og er selvabsorberende imod hårde slag og skræmmer. Samt, så er vores ProGlass kun 0,1 – 0,35 mm. tykt. Så du vil nærmeste ikke lægge mærke til, at du har fået beskyttelses på din mobil.

ProGlass kan give din mobils skærm lige den beskyttelse, den har brug for. Vi er derfor sikre på, at du nok skal blive glad og tilfreds, med en investering i vores ProGlass 2.5D. De er lette at montere, og til at tage af når de har gjort deres job, og beskyttet din skærm.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan finde iPhone 11 PRO Beskyttelsesglas til andre modeller og i 5D kvalitet, her på vores hjemmeside.

Skal du have et cover med til din skærmbeskytter? Så kan du finde det over hos WeCoverYou.dk!