iPad 9,7 Pro – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad Pro 9.7 Beskyttelsesglas 

iPad Pro 9.7 var den første generation af ”pro modellen”, som kom på markedet fra Appel. Denne model var hurtigere, bedre kamera, bedre justerbar lysstyrke og havde den højeste lagerkapacitet. Det gjorde den, tilbage i år 2016, til et bæst inden for tablets. Og det er den stædig til den dag i dag. Det er en fantastisk tablet til brug i skole eller arbejde. Nem at håndtere og gå med. Derfor skræmmer og ridser noget man må nød til, at finde sig i, når man bruger en iPad. Dog, så kan en skærmbeskytter hjælpe dig godt på vej her. Og ProGlass har lige det rette til dig, og din tablet.

For ProGlass 2.5D er et af markedets bedste beskyttelsesglas, og kan få fremtidssikret din iPad. 2.5D giver nemlig dig ekstra hærdet glas, med 9 gange ekstra ”hårdhed” end normalt. Samt, så er glasset kun millimeter tyndt og giver dig 99% transparent, så du kan nyde din iPads skærm, fuldt ud. Beskyttelsesglasset er både sikret for at splintre og sørger for, at din skærm ikke bliver ridset til.

Derfor giver ProGlass 2.5D den bedste beskyttelses til din iPad 9.7, og vi er sikre på, at du nok skal blive glad for din skærmbeskytter fra ProGlass. Med vores glas er du sikker på, at din skærm bliver beskyttet med markeds nyeste form for beskyttelsesglas, og derved fremtidssikre din iPads levetid, design og funktionalitet. Du undgår også med det beskyttelsesglas, at dække hele din iPad til, som man vil med et cover, og ødelægge dens flotte design. Det eneste der bliver beskyttet her er det vigtigste på din iPad, nemlig skærmen.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud.

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPad Pro 9.7 Beskyttelsesglas med ProGlass 2.5D, kan også fås til andre ipad-modeller på vores hjemmeside! 

Fandt du ikke det du søgte? Så tag en tur over til WeCoverYou.dk og find det rette tilbehør til din iPad.