iPad 12,9 Pro – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad Pro 12,9 Beskyttelsesglas 2.5D

iPad Pro 12,9 er den første generation af pro modellen, fra Appel. Denne model minder meget om 9,7” pro-modellen, bare lige skuret en del op på funktionerne. Men det er dog den store skærm, som får kunder til at vælge denne model. For skærmen er 12,9”, multi-touch og har retinaopløsning. Det er meget flot og stor skærm, som nærmeste kan sammenlignes med en computerskærm. Få et eksternt keyboard til, op så er man tæt på en meget funktionel, let computer. Dog, med sådan en stor skærm, så er iPad Pro en magnet, når det kommer til ridser og skræmmer. Især skærmen vil få en hård omgang. Derfor vil vi kraftigt anbefalede dig at købe en skærmbeskytter med til din iPad Pro. Dette vil sørge for, at din skærm ikke bliver ødelagt, når du taber din tablet, eller har den i tasken, og den bliver ridset af løse genstande. ProGlass kan hvert fald hjælpe dig med, at finde det helt rette beskyttelsesglas.

ProGlass 2.5D er lige det rette beskyttelsesglas til din iPad Pro. Dette glas er denne generations nyeste, og sikre dig en beskyttet skærm. Vi har nemlig selv været med til at designe beskyttelsesglasset, og vi kan forsikre dig om, at glasset passer perfekt til din iPad. Vores 2.5D skærmbeskyttere har 9 gange ekstra hærdet glas, i forhold til det originale glas. Belægningen forhindrer fedtfingre at sætte sig fast på skærmen, og sørger samtidig for, at glasset ikke splintrer. Alt dette og meget mere, får du med en belægning, som kun er 0,1 – 0,35mm. tykt.

Vi ved, hvor dyre og prestigefulde jeres iPads er, og vi er sikre på, at ProGlass 2.5D film / glas nok skal fremtidsbeskytte jeres tablets.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud.

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPad Pro 12,9 Beskyttelsesglas i 2.5D kvalitet, kan fås til andre modeller også, her på vores hjemmeside!

Leder du dog efter et cover i stedet for? Så tage en tur over til WeCoverYou.dk, og find det helt rigtige cover til din iPad – lige her!