iPad 10,5 Pro – 2,5D beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad Pro 10.5 Beskyttelsesglas

Denne iPad er den anden generation af ”pro-modellerne”. iPad 10.5 er den mindre version af anden generation, hvor 12,9 er den største. iPad Pro 10,5 blev hyldet for den gode funktionalitet, og lydkvalitet som højtaler kunne producere i den lille iPad. Dog, så blev den hårdt kritiseret for prisen, som er oppe i den høje ende. Især skærmen er en dyr reservedel at få skiftet. Derfor vil det give mening at få beskyttet skærmen, så man ikke er uheldig, og få den ridset eller ødelagt. For man kan tage sin iPad med sig overalt. Skole, tur, arbejde osv. Det er næsten umuligt ikke at få tabletten mindst ridset til, inden året er omme. Derfor vil vi kraftigt anbefalede dig, i at investere i et beskyttelsesglas eller film. Heldigvis har ProGlass et af de bedste på markedet.

ProGlass

For ProGlass tilbyder vores 2.5 beskyttelsesglas. Denne skærmbeskytter er et af generationen nyeste inden for beskyttelsesfilm. Vi tilbyder glas, som er hærdet med 9 gange glasset. Så skærmen er robust og skadestærkt. Og dette lemper ikke på tykkelsen af skærmbeskytteren. For beskyttelsesglasset er ikke mere end 0.35 mm. tykt. Så du får maksimalt beskyttelse og et næsten, ikke synligt glas. Hvilket er både splintrefri og stødabsorberende. ProGlass 2.5D er til dig, som gerne vil have den bedste beskyttelse til din iPad. Vi kan varmt anbefalede denne skærmbeskytter til din iPad. Samt, med et beskyttelsesglas undgår du, at få dækket din iPads flotte design til, så du kan nyde hele din tablets layout.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud.

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPad Pro 10.5 Beskyttelsesglas kan også fås til de andre iPad-modeller, her på vores hjemmeside!

Leder du dog stædig efter et cover til din iPad? Intet problem! Du kan finde en stort udvalg til lige præcis din iPad over hos WeCoverYou.dk!