iPad Mini 1 – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad Mini Beskyttelsesglas 2.5D

Den første generations iPad Mini er en lille, nem tablet, som man kan tage med sig over alt. Denne iPad var inspireret af de samme specifikationer, som iPad 2 havde. Derfor er denne iPad på den ældre side af tablets, men det betyder ikke, at den ikke kan bruges. For det er en nem iPad at tage frem, og med sig ud på tur. Derfor er det vigtigt at få den beskyttet. Især skærmen, som er alt vigtig for en tablet. Det er her ProGlass kan hjælpe dig.

For ProGlass tilbyder nemlig 2.5D beskyttelsesglas. Dette glas beskytter din skærm, og passer perfekt til din iPad. Beskyttelsesglasset er runde, bløde hjørner og er derfor nemt at få sat rigtigt på. Samt, så giver glasset dig 9 gange hårdhed, end hvad du finder ude på markedet i dag. Dette gør 2.5D solidt og holdbart, med en belægning som forhindrer splintret glas og slemme ridser. Vi tilbyder dette glas i en tykkelses på kun 0.35mm. Du vil derfor nærmest ikke lægge mærke til, at du har en skærmbeskytter på.

ProGlass 2.5D er lige glasset du skal bruge, hvis du har en iPad Mini, som skal beskyttes til den lange fremtid. Især til en så lille skærm, som iPad mini nu engang har, så vil en ridse eller skræmme fuldstændigt ødelægge brugeroplevelsen på spådan en lille tablet. Derfor vil vi klart anbefale dig i, at få dig købt et beskyttelsesglas til din iPad. For der skal ikke meget til, før skærmen går i stykker.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPad Mini Beskyttelsesglas i 2.5D kan også fås til de andre modeller, på vores hjemmeside! 

Skal din iPad Mini i stedet for have et cover? Så har WeCoverYou.dk lige det du søgere efter, i deres stor iPad cover-sortiment!