iPad Mini 4 – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad Mini 4 Beskyttelsesglas

iPad Mini 4 kan få sin skærm sikret, ligesom på en smartphone. Du kan være sikker på, at vores beskyttelsesglas sidder helt rigtigt. For vores glas er specielt designet lige efter din iPad. Dette betyder, at du får kvalitet, som dækker din skærm fuldt ud. Dog, tilpasset så der er rum til, at home-knappen ikke er dækket af. iPad Mini har en forholdsvis meget lille skærm. Derfor er det vigtigt, at den er beskyttet med det bedste markedet kan tilbyde af beskyttelses. For en ridse eller flænge i skærmen på en lille iPad mini, vil fuldstændig ødelægge brugeroplevelsen på din tablet. Derfor vil vi kraftigt anbefale dig i, at du får købt dig et beskyttelsesglas med til din iPad Mini.

ProGlass 2.5D skærmbeskytter, er lige det du skal bruge, hvis du gerne vil have dækket din iPad Mini skærm af. Vi tilbyder glas, som er hærdet 9 gange så meget, som normalt glas er. Dette beskytter din skærm imod ridser, skræmmer og buler. Samt, så er glasset ultra tyndt, med kun 0.35mm. tykkelse. Dette gør, at du nærmeste ikke vil ligge mærke til, at glasset er på din tablet. Dette giver dig også fuld transparent, så du kan opleve din skærms kvalitet, fuldt ud.

ProGlass 2.5D beskyttelsesglas er den perfekte beskyttelse til din iPads skærm. Du får en solid og holdbart beskyttende glas, som der vil fremtidsbeskytte din tablets skærm. Beskyttelsesglasset vil forbygge din skærms levetid, og du samtidig undgår unødvendige ridser og skræmmer på din skærm.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPad Mini 4 Beskyttelsesglas i 2.5D, kan også fås til andre Apple produkter, på vores hjemmeside! 

Skal du i stedet have et cover til din iPad Mini? Så kan du finde et stort udvalg over hos WeCoverYou.dk!, lige til din iPad.