iPad Mini 3 – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad Mini 3 Beskyttelsesglas

Hvis du har en iPad Mini 3, så går du op i pæn og let bærbar tablet. iPad Mini er en dejlig, nem tablet, som giver dig rig mulighed for, at have en tablet med dig. Den er funktionel, med dens touch-id og flot med dens pæne skærm. Derfor ville det være trist, hvis din iPads skærm går i stykker. Især regningen bagefter, når du skal have skiftet skærmen. Du kan derfor nå langt, med det helt rette beskyttelsesglas til din tablet. Heldigvis har ProGlass de helt rette beskyttelsesglas, som er specielt designet til lige præcis din iPad.

9 gange ekstra hærdet glas, og selvabsorberende. Dette bare nogle af de ting, ProGlass 2.5D skærmbeskyttere tilbyder til din tablet. For vores beskyttelsesglas er ridse- og splintrefrie, og kan derfor modstå selv de værste slag. Og du får dette med et glas, som kun er 0.35mm. tykt. Så du vil næsten ikke lægge mærke til, at du har en film hen over din iPads skærm.

Så du får et kvalitets-glas, som er robust og ultra tyndt, når du køber ProGlass 2.5D til din iPad. Vi vil varmt anbefalede dig at købe en skærmbeskytter, for den kan virkelig rede din skærm, hvis uheldet nu skulle ske. Du vil rede brugeroplevelsen på din iPad, hvis dit beskyttelsesglas reder din skærm fra, at få en ridse eller skræmme. Du vil derfor kunne være sikker på, at et beskyttelsesglas fra ProGlass vil opbygge din skærms holdbarhed, og at den vil blive mere slagdygtig.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Vores iPad Mini 3 Beskyttelsesglas kan også fås til andre iPad-modeller lige her, på vores hjemmeside! 

Er du mere til covers? Så er det intet problem! Du kan finde alle de covers hjertet begærer, lige her hos WeCoverYou.dk!