iPad Air – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad Air Beskyttelsesglas

iPad Air er en dejlig, let tablet, som er en af de bedst bedømmende iPads på markedet. Dens lille størrelse og balance mellem design, ydeevne og pris, er spot on. Samt, så er skærmen i meget høj kvalitet, og ser fremragende ud. Man kan let og enkelt tage den med sig, når man skal afsted på arbejde, i skole eller på tur. Skærm kan dog meget let gå i stykker. Dette kan ske i form af ridser, skræmmer, buler og splintre. Man skal bare være uheldig én gang, og så er skærmen på sin iPad ødelagt. Det er her ProGlass kan hjælpe dig, og få din skærm beskyttet.

ProGlass tilbyder nemlig 2.5D beskyttelsesglas. Dette glas har vi selv været med til at designe, og giver dig fuld beskyttelses af din skærm. Den passer perfekt til iPad Air, giver dig solid og holdbar skærmbeskyttelse. Det er kun millimeter tykt, på 0.35mm, og giver et hærdet glas på 9 gange mere end normalt. Så glassets er selvabsorberende og kan modstå hårde slag og ridser. Samt, så forhindrer belægningen, at glasset går i stykker.

Derfor vil vi kraftigt anbefale dig, at investere i vores ProGlass 2.5D. Det er vildt ærgerligt at få ødelagt sin skærm, og skal til at bruge penge på en reparation, når man bare kunne have købt en skærmbeskytter, til en tiendedel af reparations-prisen. For at derfor fremtidssikre din iPad imod alle hverdagens skræmmer og ridser, så vil et beskyttelsesglas helt klar øge dens holdbarhed med en hel del ekstra.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPad Air Beskyttelsesglas kan også fås til andre modeller på vores hjemmeside! 

Går du i stedet efter et cover til din iPad Air? Så kan du finde det helt rigtige cover over hos WeCoverYou.dk!