iPad Air 3 – 2,5D beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad Air 3 Beskyttelsesglas

iPad Air 3 har fået titlen, som en af de bedste tablets på markedet. Dens ydeevne er stærk, godt kamera, god kvalitet og har et enkelt, stilfuldt design. Den er også utrolig let og tynd, hvilket gør den mere delikat. Derfor skal der ikke meget til, før man er uheldig med skærmen, og den bliver ridset til. Eller værre, at man taber den og skærmen går helt i stykker. Reparationen til sådan en iPad er desværre ikke helt billig. Dog, så kan dette undgås, hvis du får dig anskaffet et beskyttelsesglas til din iPad. ProGlass tilbyder dig her, vores 2.5D skærmbeskytter, som med sikkerhed kan hjælpe din skærm.

ProGlass 2.5D skærmbeskyttere kan give din iPad fuld beskyttelses. Belægningen forhindrer fedtfingre på skærmen og for at glasset skal splintre. Dette kan gøres ved hjælpe af glasset, som er 9X hærdet med ekstra glas, som skaber en meget solid beskyttelse. Glasset er kun 0,35mm. tykt og giver brugeren 99% transparent. Så du er sikker på, at få ultra klar billedkvalitet, og et ridsefrit frontglas.

Så hvis du går efter at fremtidssikre din tablets skærm, og sikre en længere og mere ridsefri levetid, så skal du have fat i et beskyttelsesglas fra ProGlass. Du slipper for at få din iPad dækker helt til af et cover, og får kun beskyttet det mest vigtigste på din tablet. Nemlig din iPads skærm. En investering i et beskyttelsesglas hos ProGlass vil til en hver tid være billigere end, hvis du skulle ud og have repareret din skærm. Oftes vil det give mere mening, at købe en ny tablet frem for at investerer i en ny skærm. Et beskyttelsesglas vil kunne hjælpe dig her til, at opbygge denne hændelse i at ske.

Indehold

1x skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPad Air 3 Beskyttelsesglas kan fås i 2.5D beskyttelses til andre iPad-Modeller, her på vores hjemmeside! 

Er du mere til covers? Jamen så tag et smut over til WeCoverYou.dk! og find det helt rette cover til din iPad Air 2.