iPad 9,7 (2017/2018) – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad 9.7 Beskyttelsesglas

Den femte og sjette generation af iPad byder på lidt af hvert. iPad 2017 fik sig nogle indre opgraderinger fra dens tidligere model, så var det 2018-modellen, som virkelig kom i sving. Her kunne du nu tilkoble dit keyboard og din Apple Pencil til din iPad. Hvis du er ejer af en Pencil til din iPad, så ved du, hvor svært det er ikke at bruge den, til din iPad. Og når du kører rundt med den, på din skærm, så vil skærm efter noget stund, begynde at blive slidt op. Samt, hvis du sidder med en iPad på dit skød, skal der ikke meget til før, den glider ned på gulvet og går i stykker. Alt dette, og mere til, kan en skærmbeskytter beskytte dig imod. ProGlass har lige det rette beskyttelsesglas til dette.

ProGlass 2.5D er denne generations nyeste af beskyttelsesglas. Vi tilbyder et hærdet glas, som er ultra tyndt med oleofob belægning over sig. ProGlass skærmbeskytter er et af de mest solide og holdbare på markedet. Glasset er hærdet 9X mere end normalt glas, og er selvabsorberende. Samt, så forhindrer belægningen i, at glasset splintrer under belægningen. Du får alt dette i et glas, som kun er 0.35mm. tykt. Så du vil nærmeste ikke kunne se, at du har ProGlass på din tablet. Og med det, så er iPadens skærm, fuldt ud beskyttet.

Så hvis du vil fremtidssikre dig din tablets skærm, til alle hverdagens slid og skræmmer, så er det ProGlass du skal have på din skærm. Frem for et normalt cover, så undgår du her med et beskyttelsesglas, at hele din iPads flotte design bliver dækket til. Du får kun beskyttet det vigtigste på din tablet med vores glas, nemlig skærmen.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

ProGlass 2.5D til iPad 9.7 beskyttelsesglas, kan også fås til de andre iPad-modeller på vores hjemmeside! 

Var det ikke lige skærmbeskyttere du søgte? Så kan du finde det helt rette cover til din iPad, lige her hos WeCoverYou.dk!