iPad 4 – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad 4 Beskyttelsesglas

iPad 4 var generation efter iPad 3. Hvis man har denne iPad, så har man en fantastisk skærm, en tablet med et pænt, simpelt design og en ydeevne, som er helt i top. Dette gør, at hvis du købte en iPad 4 tilbage i år 2012-2013, så har du den sikkert stædig endnu. Så god en iPad er denne. Derfor vil det kun give mening, hvis du beskytter den med en vis form for beskyttelse. Især skærmen, som er den største sælgepunkt, når det kommer til iPad 4. For der skal ikke meget til, før skærmen er ridset eller ødelagt. Især hvis du tager den med dig på arbejde eller i skole. Vi vil derfor kraftigt anbefalede dig at få købt et beskyttelsesglas med, til din iPad. Du vil spare en masse penge, hvis nu uheldet skulle ske, og du får ødelagt din skærm.

ProGlass kan her tilbyde dig, vores 2.5D skærmbeskytter. Dette glas beskytter din iPads skærm, fuldt ud. Det vil sige, at du får belægning der forhindrer glasset i at splintre, 9 gange hårdhed som beskytter imod slag og ridser og 99% transparent, der giver dig den fulde kvalitet af din skærm. Og alt dette får du, med en tykkelse på skærmbeskytteren, som kun er 0.35mm. tykt. Du vil derfor ikke lægge mærke til, at du har fået et beskyttelsesglas på din tablet. Samt, så er glasset selvabsorberende. Den vil derfor ikke splintre, hvis du taber tabletten.

Vores ProGlass 2.5D vil hjælpe dig med at fremtidssikre din tablet, så du kan nyde den længe endnu, spare penge på reparationer eller få mest muligt ud af videresalg af tabletten.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPad 4 beskyttelsesglas med vores ProGlass 2.5D, kan købes til andre iPad-modeller på vores hjemmeside! 

Vil du heller have et cover til din iPad? Intet problem! Du kan finde et stort udvalgt til netop din iPad, lige her hos WeCoverYou.dk!