iPad 3 – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad 3 Beskyttelsesglas

iPad 3 var den næste generation lige efter iPad 2. Denne iPad udkom i 2012 og fik noget af en opgradering. Især skærmen fik en ordentlig omgang, da den gamle skærm fra iPad 2 blev udskiftet med en retina-skræm, og fik titlen som ”den bedste tablet på markedet”. Derfor finder du stædig denne tablet i manges hjem, da den tungere lige så godt, som de nyeste på markedet. Der er især mange, som bruger dem i skole og som underholdning i hjemmet. Derfor skal sådan en tablet fremtids-beskyttes. Det kan fx gøres ved, at få sat en beskyttelsesfilm hen over tabletten. Så undgår man ridser, slid og skræmmer på sin iPad. Samt, en meget dyr regning i reparation, når skærmen skal fixes. Hos ProGlass, kan du finde den helt rette skærmbeskytter til din iPad.

For ProGlass tilbyder produktet 2.5D beskyttelsesglas. Dette glas, som vi selv har været med til at designe, giver fuld beskyttelse til diiPad’s ’s skærm. 9 gange mere hærdet glas, stødabsorberende, splintrefrie glas, 0,1 – 0,35mm. tykt glas m.m. Dette er, hvad du kan få til din tablets’ skærm, når du køber ProGlass 2.5D skærmbeskytter. Vi tilbyder markedets nyeste generation af film- og glasbeskyttelse, og vil derfor sørge for, at din iPad bliver beskyttet til fremtidens skræmmer.

Med vores beskyttelsesglas kan du være sikker på, at din iPad skærm er beskyttet med markeds bedste form for beskyttelsesglas. Din skærm bliver beskyttet og i stedet for at dække din iPads design til, som et cover vil gøre, så vil glasset til give ulempe til din iPads design.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud.

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

ProGlass 2.5D til iPad 3 Beskyttelsesglas kan også fås til alle de andre iPad-modeller, her på vores hjemmeside!

Vil du dog heller have et cover til din iPad? Så kan du finde det helt rigtige, hvis du tager en tur over til WeCoverYou.dk!