iPad 2 – 2,5D beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPad 2 Beskyttelsesglas 2.5D

iPad 2 er den gamle klassiker, som virkelig kickstartet hele Apples tablet-sortiment. Denne iPad kom frem tilbage i 2011 og kører stædig stærkt til den dag i dag. For den kan næsten det samme, som alle de nye iPads, som er på markedet i dag. Dog, selvfølgelig lidt langsommere. Men den har alt hvad en iPad skal bruge. Et fornuftigt kamera, en okay processor, og nogle gode højtalere. Dette er en iPad man beholder, for at have en ekstra nødløsning hvis man mister sin nyeste iPad. Eller for at give den videre til sine nærmeste. Uanset hvad, så er det dét værd at gemme denne iPad. Derfor, hvis du gerne vil fremtidssikre din iPad, så ville det være klogt at give din iPad et beskyttelsesglas. Her kan ProGlass skærmbeskytter hjælpe dig med, at få det helt rette til din iPad.

For ProGlass 2.5D skærmbeskyttere er specielt designet efter din iPad. Vi har selv været med til denne proces, og kan forsikre dig om, at den vil passe til din tablet. Vores 2.5D produkter er hærdet med 9 gange glasset, end hvad du finder på andre skærmbeskyttere. Dette gør den stødabsorberende og sørger for, at glasset er ridse- og splintrefri. Samt, så kan dette lade sig gøre med kun en tykkelse på 0.35mm. glas. Så du, og andre vil ikke lægge mærke til, at der er et beskyttelsesglas på din tablet.

Du kan være sikker på, at ProGlass 2.5D nok skal beskytte din tablet, så du ikke behøves at bekymre dig om, hvad der rammer din iPad 2’s skærm.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud.

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan få vores iPad 2 Beskyttelsesglas til de andre iPad-modeller, på vores hjemmeside!

Kan du stædig ikke se nytte i et beskyttelsesglas? Leder du stædig efter et Cover? Så kig over hos WeCoverYou.dk, og find det helt rigtige cover til din iPad, lige her!