Huawei P20 Pro, 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

Ikke på lager

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Huawei P20 Pro Beskyttelsesglas

Er du nervøs over at få ridser, og skræmmer i din skærm? Vil du gerne fremtidssikre og beskytte din Huawei til alle hverdagens udfordringer? Så kan ProGlass hjælpe dig godt på vej. For vi ved, hvor dyrt din Huawei P20 Pro har været, og hvor meget det vil koste at få skiftet skærmen. Det er en dyr omgang at få skiftet. Man kan selvfølgelig lade være med at få skærmen skiftet, men hele oplevelsen med mobilen vil blive ødelagt. Dog, så kan du let og enkelt forbygge dette ved, at investere i en skærmbeskytter. Hos ProGlass slipper du for etuier der ødelægger designet på mobilen, og i stedet for et beskyttelsesglas til din skærm. Så sikre du dig, at din Huawei bliver godt beskyttet imod slag, skræmmer og ridser!

ProGlass 5D giver dig den beskyttelse du har brug for, til din Huaweis skærm. For vores 5D produkter går helt ud til kanten af din mobil. Derfor sikre du dig, at din skærm får fuld beskyttelse og sikre den imod ridser! Vores 5D glas er også 9 gange ekstra hærdet med glas, end hvis du sammenligner med andet traditionelt glas. 5D er også kun 0,1 – 0,35 mm. tykt, så du vil nærmest ikke lægge mærke til skærmbeskytteren på din mobil. Samt, når glasset er så tyndt, så får du en 100% touchfølsom skærm, med klar HD-kvalitet til.

Du kan forvente med ProGlass 5D, et solidt, holdbart og stærkt beskyttelsesglas, med en belægning som sikre din skærm imod splintret glas og irriterende fedtfingre på beskyttelsesglasset. Med vores 5D beskyttelsesglas, så kan du forbygge din mobils skærms levetid, og sikrer dig en bedre brugeroplevelse.

Huawei P20 Pro Beskyttelsesglas kan fås til andre Huawei-modeller og andre smartphone-modeller, lige her på vores hjemmeside.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Hvad Du Søgte?

Huawei P20 Pro Beskyttelsesglas kan fås til andre Huawei-modeller og andre smartphone-modeller, lige her på vores hjemmeside!

Vil du heller have et cover til din mobil? Det kan du få lige her, hos WeCoverYou.dk!