Huawei Mate 20 Lite, 5D beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Huawei Mate 20 Lite Beskyttelsesglas

Huawei Mate 20 Lite er den perfekte smartphone til den almene forbruger. Den er forholdsvis billig, har up to date features og en stor, 6,3” Full HD-Skærm. Den er derfor en meget populær mobil, især pga. den store skærm, som kan køre to apps samtidig på skærmen. Derfor er skærmen en topprioritet, når det kommer til den perfekte brugeroplevelse. Her kunne du investere i et cover, som dækker hele mobilen. Dog, så vil du ikke længere kunne nyde din mobils flotte design. Der er heldigvis en løsning på dette. For ProGlass sælger 5D beskyttelsesglas, som kun dækker det vigtigste på din Huawei. Nemlig din skærm. Så du får alt den beskyttelse, din skærm har brug for.

ProGlass Til Din Mobil

ProGlass tilbyder skærmbeskyttelses i 5D kvalitet. Dette glas er specielt designet efter din Huawei, og går derfor helt ud til kanten på din mobil. Derfor får du den fulde beskyttelse til din skærm af, hvad et beskyttelsesglas kan tilbyde. Selve glasset er 9 gange ekstra hærdet med glas, så du får et solidt og holdbart stykke glas til din skærm. Samt, så er glasset selvabsorberende og har en belægning, som forhindrer, at splintrer og fedtfingrer sætter sig. Med 5D får du alt dette med et glas, som kun er 0,1 – 0,35 mm. tykt. Dette giver dig et nærmest usynlig stykke glas, som derfor giver fuld transparent, og du kan derfor nyde den fulde kvalitet af din Huaweis skærm.

ProGlass 5D giver dig denne generations nyeste form for beskyttelsesglas, og beskytter din skærm med det nyeste inden for skærmbeskyttere. Du slipper for covers, som dækker hele din mobil til og ødelægger designet, og får derfor kun beskyttet det vigtigste på din smartphone. Nemlig skærmen. En skærmbeskytter et let og enkel at få monteret, og du får beskyttelse for alle pengene.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan købe Huawei Mate 20 Lite Beskyttelsesglas til andre mobil-modeller, her på vores hjemmeside!

Fandt du ikke ProGlass Beskyttelsesglas i din interesse? Intet problem! Du kan finde covers til din Huawei lige her, hos WeCoverYou.dk!