Apple watch 45mm, 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 99.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Apple Watch 45mm Beskyttelsesglas

Apple Watch er denne generation nyeste og mest innovative smartwatch, på markedet. Dette ur er blevet hyldet for dens design, og nemme anvendelighed til, at integrere sig til hverdagens rutiner. Uret er på størrelse med et normalt ur, og du får derfor den samme størrelse overflade at kigge på. Dog, dette ligger også op til ridser og skræmmer på dit urs overflade. For uheldet kan se for alle, hvor man kommer til at støde ind i en tilfældig genstand, og uret bliver ridset. Dette er især slemt, når det er et smartwatch. For du skal bruge urets overflade som brugerplatform, og skal derfor kigge på det konstant. Derfor skal urets skærm beskyttes, hvilket kan let gøres med ProGlass’ beskyttelsesskærm.

For ProGlass 5D er et af markedets bedste beskyttelsesglas. For vores skærmbeskyttere er hærdet med glas, som er 9 gange hårde end normalt glas. Hvilket også går helt ud til kanten på dit Apple Watch. Dette kan gøres, med kun en tykkelses på 0.35mm. Derfor er beskyttelsesglasset også transparent og 100% touch-følsomt. Samt, så forhindrer belægning at der kommer fedtfingre, og at glasset splintrer.

Skærmbeskytter af ProGlass 5D giver dit Apple Watch fuld beskyttelse i en høj kvalitet, i form af et solidt og holdbart beskyttelsesglas. Du kan også finde covers til dit Apple Watch, men de fleste vil ødelægge det pæne, flotte design som Apple Watch er kendt for. Du slipper for denne hovedpine ved, at investerer i et beskyttelsesglas i stedet for. For når uret er så lille, som det nu engang er, så er det kun glasset der er i farer for, at gå i stykker. Derfor kan du nå langt i, at få fat i en skærmbeskytter til dit Watch.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Find Apple Watch 42mm Beskyttelsesglas til alle de andre modeller, lige her på vores hjemmeside! 

Skal du have en rem til dit Apple Watch? Så kan du finde det helt rette over hos WeCoverYou.dk!