Apple Watch 44mm, 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

DKK 99.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Apple Watch 44mm Beskyttelsesglas

Et simpel, stilfuldt design og nemt anvendeligt. Dette har fået Apple Watch til at blive et af de bedst sælgende smartwatchs på markedet. Dette ur har meget hurtigt taget ur-branchen med storm, og folk har skiftet deres analoge ur ud, det de nye Apple Watchs. De er dog oppe i den høje ende af prisen, og man kan derfor få en masse beskyttelse til dem. Så som til skærmen, som oftest bliver ridset til på et ur. Dette kan nemt også ske på et Apple Watch, og vil hurtigt ødelægge oplevelsen. Derfor har ProGlass et større udvalg af beskyttelsesglas klar, til et hvert produkt. Dette gælder også Apple Watch.

ProGlass 5D skærmbeskyttere er den nyeste form for beskyttelsesglas på markedet. Du får 9 gange hærdet glas, belægning som forhindrer fedtfingre, en tykkelse på kun 0.35mm som derfor giver fuld transparent, så du kan nyde dit Apple Watchs skærmkvalitet fuldt ud. Samt, så går glasset helt ud til kanterne på smartwatchet, så du får en fuld beskyttelse af din skærm. Glasset er selvabsorberende, og kan modstå selv de værste slag og skræmmer. Dette, og lidt mere til, er en af grundene til at vi kalder ProGlass den nyeste generation af beskyttelsesglas på markedet.

Du kan med en skærmbeskytter fra ProGlass være sikker på, at få muligvis den bedste form for beskyttelse til alle pengene, og derved få dit Apple Watch fremtidssikret. Samt, så ødelægger du ikke dit Apple Watch design ved at købe en skærmbeskytter til dit ur, da det kun dækker skærmen. Især når det er så tyndt så er det nærmeste ikke synligt for øjet. Så få fremtidssikret dit Apple Watch hos ProGlass, og være klar på alle hverdagens slid og skræmmer.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Apple Watch 44mm Beskyttelsesglas kan du også finde til alle de andre Apple Watch-modeller, her på vores hjemmeside!

Står du og mangler en rem med til dit nye beskyttelsesglas? Du kan finde det helt rigtige til dit ur, til en god, over hos WeCoverYou.dk!