Apple Watch 40mm, 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 99.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Apple Watch 40mm Beskyttelsesglas

Apple Watch er et af de mest innovative produkter til dato. Det er blevet hyldet for dens design, potentiale og anvendelighed. Endda fået en plads på top-25, som ”bedste innovative produkt”, i år 2014. Uret vil nemt finde en funktion i ens hverdag, og har derfor fået stor popularitet. Derfor, som et hverdags-produkt, så er det vigtigt at få beskyttet dit ur. Især skærmen, som er et ømt punkt på et hvilket som helst ur. For vi alle har prøvet at hamre overs ur, eller få det ridset op noget. Det er utroligt ærgerligt, og man skal til at bruge penge på et nyt glas, til ens ur. Dog, så kan dette undgås på et Apple Watch, ved at sætte en skærmbeskytter hen over. ProGlass kan hjælpe dig med det helt rette beskyttelsesglas.

ProGlass Til Dit Apple Watch

For ProGlass tilbyder nemlig vores 5D skærmbeskytter. Dette beskyttelsesglas er den nyeste generation inden for skærmbeskyttere. 5D er specielt designet efter dit Apple Watch, og går derfor også helt ud til kanten på dit ur. Derfor får du fuld beskyttelses, i en topkvalitet. For vores glas er hærdet 9 gange ekstra, end hvad du finder på normale skærmbeskyttere. Samtidig, så vil belægningen forhindre fedtfingre, og at glasset splintrer. Og du kan være sikker på, at beskyttelsesglasset vil holde. For vi har givet alle vores 5D produkter en omgang af vores nyudviklet lim, som får glasset til at hæfte sig fuldstændigt til skærmen. Alt dette får du med et glas, som kun er 0.1 – 0.35 mm. tykt!

ProGlass giver dig kvalitet, i form af et solidt og holdbart beskyttelsesglas, så dit Apple Watch er fremtidssikret. Dette er den bedste måde at beskytte dit Apple Watch på, hvis du ikke vil have et cover rundt om uret og ødelægge dens flotte design.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Apple Watch 40mm Beskyttelsesglas kan også fås til de andre watch-modeller, på vores hjemmeside!

Skal du have en rem med til dit ur? Intet problem! Du kan finde et stort sortiment af remme til Apple Watch 40mm over hos WeCoverYou.dk!