Apple Watch 38mm, 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 99.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Apple Watch 38mm Beskyttelsesglas

Det stilfulde Apple Watch er blev til det helt nye inden for ur-branchen. Du kan nu med Apple Watch, næste have hele din iPhone funktionalitet på dit håndled. Dog, oftest bliver det lagt på bordet eller andre steder, når man ikke skal bruge det mere. Her vil det blive udsat for skrammer og ridser. Også når man har det på, kan man være uheldig og ramme ind i noget, med uret på. Dette er vildt ærgerligt, da en ridse i ens ur, kan ødelægge hele charmen ved produktet. Derfor er det vigtigt at beskytte urets skærm. Dette kan ProGlass hjælpe med.

For ProGlass tilbyder 5D beskyttelsesglas. Dette glas beskytter hele skærmen på dit watch, og går samt helt ud til kanten. Skærmbeskytteren er lavet af PMMA, en blanding af glas og silikone, så den er robust og stødabsorberende. Glasset er hærdet med 9 gange glasset, end hvad du kan finde normalt ude på markedet, og er kun 0,35mm. tykt. Derfor vil du næsten ikke lægge mærke til, at du har vores beskyttelsesglas på. Samt, så skal du ikke længere tænke på fedtfingre, da vores belægning forhindre fedt at sætte sig, på filmen.

Hvis dit Apple Watch skal fremtidssikres, og evt. videresælges, så er den en klog investering at købe en skærmbeskytter med, til dit ur. ProGlass 5D giver dig alle fordele ved et beskyttelsesglas, og mere til! Fx beskyttelses imod hårde stød og tab fra højder, da vores glas er stødabsorberende og beskytter derfor både glasset og teknologien inden i. ProGlass sikre dit Apple Watch imod måske alle former for glas slitage, som hverdagen nu engang kan tilbyde.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Apple Watch 38mm Beskyttelsesglas kan fås til alle modellerne, her på vores hjemmeside!

Leder du måske efter en flot rem til dit watch? Så kig forbi WeCoverYou.dk og find lige den rem, som passer til dig, lige her!